Ruokaohje: Zalza Badja Bi – Kappar

Zalza Badja Bi - Kappar

Zalza Badja Bi - Kappar Ainekset (karkeaa merisuolaa) valkopippuria (jauhettuna) korkealaatuista oliiviöljyä auringonkukkaöljyä vettä voita puna - ahventa sitruunamehua tarjaa suolaa vehnäjauhoja maitoa kapriksia (mahd. Gozolaisia ja suolattuja) korkealaatuista oliiviöljyä ( Gozolainen Gigantija) (vettä tai kasvislientä) Ohjeet Zalza Badja Bi - Kappar tarkoittaa Valkoista Kapriskastiketta. Tämä on yksi makutuliaisista Maltalta...

Zalza Badja Bi - Kappar resepti

Zalza Badja Bi - Kappar resepti Ainekset 1 osa voita 1 osa vehnäjauhoja maitoa valkopippuria (jauhettuna) kapriksia (mahd. Gozolaisia ja suolattuja) (karkeaa merisuolaa) sitruunamehua korkealaatuista oliiviöljyä ( Gozolainen Gigantija) (vettä tai kasvislientä) puna - ahventa sitruunamehua korkealaatuista oliiviöljyä vehnäjauhoja auringonkukkaöljyä voita tarjaa vettä suolaa Ohjeet Tässä reseptissä kastiketta tarjoillaan paistetun puna...

Samak Bi Tahini (libanonilainen tahinikala) resepti

Samak Bi Tahini (libanonilainen tahinikala) resepti Ainekset Ohjeet Samak Bi Tahini (libanonilainen tahinikala) Helppo klassikkoresepti Lähi-Idästä kuusi annosta kokonainen, miedonmakuinen kala puhdistettuna (n. 1-1,5kg) 3 rkl oliiviöljyä 2 rkl vastapuristettua sitruunamehua suolaa, pippuria Kastike: 3-4 valkosipulinkynttä hyvin hienonnettuna 1 tl suolaa 250 g tahinia (seesaminsiementahna, saa etnokaupoista, luontaistuotemyymälöistä...

Samak Bi Tahini (libanonilainen tahinikala) resepti

Samak Bi Tahini (libanonilainen tahinikala) resepti Ainekset Ohjeet Samak Bi Tahini (libanonilainen tahinikala) Helppo klassikkoresepti Lähi-Idästä kuusi annosta kokonainen, miedonmakuinen kala puhdistettuna (n. 1-1,5kg) 3 rkl oliiviöljyä 2 rkl vastapuristettua sitruunamehua suolaa, pippuria Kastike: 3-4 valkosipulinkynttä hyvin hienonnettuna 1 tl suolaa 250 g tahinia (seesaminsiementahna, saa etnokaupoista, luontaistuotemyymälöistä...