Ruokaohje: Matildan joulutorttu resepti

Matildan joulutorttu resepti     Ainekset Määrä Aines noin 300 g voita 0,5 dl rommia tai konjakkia 1 keltuainen 0,5 dl kermaa [...]
Matildan joulutorttu resepti

Matildan joulutorttu resepti Ainekset Määrä Aines noin 300 g voita 0,5 dl rommia tai konjakkia 1 keltuainen 0,5 dl kermaa 1 tl leivinjauhetta 4,5-5 dl vehnäjauhoja täyte 2-3 dl luumu-omenasosetta (marsipaania) tomusokeria Ohjeet Laita kuivattuja, kivettömiä luumuja, lohkottuja omenoita, kanelia ja tilkka vettä mikroon. Pehmennä täydellä teholla kannen alla, kunnes omenat ja luumut ovat peh...

Hakusanat:

Loading
Joulutorttu pähkinä-aprikoositäyteellä resepti

Joulutorttu pähkinä-aprikoositäyteellä resepti Ainekset 1pkt Voi- tai torttutaikinalevyjä (500 g) Täyte 100 g ranskankermaa 100 g pähkinä tai mantelirouhetta 200 g paistonkestävää aprikoosimarmeladia 2 tl vaniljasokeria Ohjeet Sekoita kaikki täytteen ainekset. Laita täytettä tähtitorttujen päälle luumuhillon tilalle. Halutessasi voit laittaa koristeeksi puolikkaan, punaisen säilykekirsikan. Paista torttuja 225-asteisen uunin...

Joulutorttu resepti

Joulutorttu resepti Ainekset Ohjeet 1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä (pakaste) n. 2 dl luumumarmeladia (1 rkl konjakkia) (1/2 tl kanelia) Voiteluun kananmunaa Vaihe 1 Levitä voitaikinalevyt leivinpaperin päälle sulamaan. Sulamisaika on noin 15 minuuttia. Vaihe 2 Leikkaa taikinalevyt kahteen yhtäsuureen osaan. Voit valmistaa taikinasta tahtitorttuja tai ruusuja. Vaihe 3 Tähtitortut: Leikkaa terävällä veitsellä t...

Palvilihakasvispiirakka resepti

Palvilihakasvispiirakka resepti Ainekset Määrä Aines 3/4-1 annos rahkavoitaikinaa täyte 400 g palvikinkkua 1 purjo 1 palsternakka 1 dl tomaattisosetta 5-6 tomaattia 250 g juustoraastetta timjamia, yrttisuolaa Ohjeet Levitä tai kauli taikina uunipellille leivinpaperin päälle ohueksi kerrokseksi. Jos taikinaa jää, leivo muutama luumutäytteinen joulutorttu. Hienonna palviki...

Permelöt resepti

Permelöt resepti Ainekset Ohjeet Taikina: 1 lasillinen maitoa 1 muna suolaa vehnäjauhoja Täyte: 500 g sikaa 400 g nautaa 100 g lammasta 2 munaa suolaa valkopippuria 3 isoa sipulia hieman cayennenpippuria ja sinappijauhoa Keitinliemi: vettä pippureita laakerinlehtiä suolaa Maito, muna ja suola sekoitetaan. Jauhoja lisätään niin paljon,että taikinasta tulee kovaa. Taikina kaulitaan hyvin ohueksi levyksi,josta halkaisijaltaan noin...